2000 de fani la primul antrenament al lui Piturca la Craiova: "Bine ai venit acasa!" Steaua, injurata de olteni!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 August 2010, 19:57
Data actualizarii: Joi 26 August 2010, 19:57

Aproximativ 2.000 de fani ai Craiovei au asistat la primul antrenament al lui Victor Piturca, pe Stadionul Ion Oblemenco!

Suporterii i-au strigat numele lui Victor Piturca si au scandat impotriva formatiei Steaua si a finantatorului gruparii bucurestene, Gigi Becali. De asemenea, fanii au aprins torte si i-au scandat numele finantatorului craiovean Adrian Mititelu.

Dupa o jumatate de ora de la inceputul sedintei de pregatire, fanii si jurnalistii prezenti la stadion au fost invitati sa paraseasca incinta, antrenamentul continuand cu "portile inchise".

La Peluza Sud a stadionului, suporterii au afisat un banner lung de 15 metri cu mesajul "Bine ai venit acasa", ei fiind salutati de Piturca inainte de startul antrenamentului.

Fostul manager al Stelei, Victor Piturca, a semnat, joi, un contract pe trei ani cu gruparea Universitatea Craiova, a anuntat finantatorul Adrian Mititelu.

Mititelu a precizat ca Victor Piturca ii va avea in staful tehnic pe Eugen Neagoe (antrenor principal) Florin Marin (antrenor secund, metodist), Ovidiu Costesin (director sportiv) si Gabriel Boldici (antrenor cu portarii). El a mentionat ca noul presedinte al clubului va fi Silvian Cristescu.
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!