Liga 1

2 etape, 6 puncte, 1 singur colac de salvare: locul 12! Cum poate UCIDE lupta la retrogradare decizia TAS de vineri si cine mai spera inca la salvare

Vezi totul despre ultimele 2 etape in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 08:08
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 08:20

Situatia la retrogradare cu doua etape inainte de finalul campionatului este una incendiara. Doua echipe sunt deja retrogradate matematic, Otelul si Ceahlaul, iar CFR asteapta decizia TAS de vineri pentru a afla daca ajunge sau nu in Liga a 2-a.

Chiar si fara cele 24 de puncte, CFR are totusi sanse de salvare de la retrogradare, daca reuseste sa castige ambele meciuri ramase de disputat si are parte si de scoruri favorabile la celelalte meciuri.

Fara punctele de la TAS, CFR are sanse mici de la salvare. Daca va primi insa cele 24 de puncte, lupta la retrogradare se incheie in ultimele 2 etape, primul loc retrogradabil fiind cel ocupa de Concordia, care e la 5 puncte de Rapid, primul loc care "pica".

Echipele care se afla in acest moment imediat deasupra liniei de retrogradare sunt Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias. Chiajna pare insa ca are sanse mari sa se salveze, avand 5 puncte peste primul loc retrogradabil, ocupat in acest moment de Rapid.

Singura cu emotii adevarate este Gaz Metan, mediesenii avand doar 2 puncte peste Rapid si 3 peste U Cluj si FC Brasov. Acestia au un program greu pe final, jucand cu doua echipe aflate si ele in lupta pentru evitarea retrogradarii, Concordia si Brasov.

Cel mai greu program il are insa Rapidul, care joaca cu CFR si Pandurii, iar cel mai usor U Cluj, echipa care va evolua in fata a doua echipe deja retrogradate, Otelul si Ceahlaul.

Programul in ultimele 2 etape

Concordia Chiajna

Gaz Metan - Concordia
Concordia - Petrolul

Gaz Metan Medias

Gaz Metan - Concordia
Brasov - Gaz Metan

Rapid Bucuresti

CFR - Rapid
Rapid - Pandurii

U Cluj

Otelul - U Cluj
U Cluj - Ceahlaul

Brasov

Viitorul - Brasov
Brasov - Gaz Metan

CFR Cluj

CFR - Rapid
CSU Craiova - CFR

Modifică setările cookies