Sumudica, prezentat OFICIAL la Astra: "Am venit pentru Niculae, am tinut mereu legatura cu el, chiar si cand erau alti antrenori"

Autor: Sport.ro
Marti 28 Aprilie 2015, 16:48

Marius Sumudica a fost prezentat oficial la Astra. Antrenorul a semnat doar pana in vara cu echipa giurgiuveana.

Sumudica anunta ca a acceptat oferta Astrei pentru Ioan Niculae, condamnat la inchisoare, cu care are o relatie de prietenie si cu care se consulta in ultimii ani. 


"Am respectat tot timpul Astra, am tinut legatura cu patronul ei in ultimul timp. Este un motiv pentru care am acceptat, ii port respect domnului Niculae, este incercat acum de aceste probleme, este foarte greu sa fii privat de libertate. Am incercat sa nu ma gandesc la faptul ca n-a mai castigat un meci de sase etape, mai mult latura umana m-a facut sa inchei acest proiect. 

Sper sa duc la bun sfarsit munca celor de dinainte, sper sa ne calificam in Europa League, este obiectviul care mi l-am impus singur si imi doresc din suflet sa-i ofer calificarea acestui om. Este o provocare si pentru mine, am renuntat la 2-3 oferte pe care le-am avut dupa despartirea de Chiajna. 

Am sperat doar pana in vara, vedem apoi. Sper ca jucatorii sa ma inteleaga, sa inteleaga agresivitatea mea pentru ca urmeaza o perioada grea. Exista acea problema cu patronul plus cele 6 meciuri fara victorie sunt momente grele, dar trebuie sa trecem peste. Cu tot respectul pentru Dorinel, imi pare rau. Si in locul meu a venit cineva la Chiajna, suntem oameni si trebuie sa intelegem ca fiecare patron si conducator de club doarme asa cum isi asterne. Acum sunt la Astra si sper sa facem performanta. Pentru mine performanta inseamna Europa League. 

Am tinut mereu legatura cu patronul de aici, chiar si cand erau alti antrenori. Se consulta cu mine tot timpul, am un mare respect pentru el. Nu s-a pus problema banilor, sunt probleme financiare peste tot", a declarat Marius Sumudica la prezentarea oficiala.  

Sumudica a anuntat ca exista si posibilitatea de a ramane la Astra din vara, dar doar daca i se va propune un proiect de viitor. "Chiar daca vor pleca jucatori, nu e o problema. Dar trebuie sa ne asiguram ca avem un lot competitiv, sa nu ne facem de ras in Europa League", a mai spus Sumudica. 

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies