Jandarmeria Bucuresti: "Nu putem interzice accesul dinamovistilor pe stadion!"

Dinamo Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2009, 09:42
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2009, 09:48

Jandarmeria Bucuresti informeaza, joi, ca peste o mie de jandarmi vor asigura conditiile de securitate la meciul de vineri dintre FC Steaua si FC Dinamo si ca nu poate interzice accesul suporterilor dinamovisti pe stadionul "Ghencea", numarul biletul si accesul fiind problema cluburilor de fotbal.

Vineri, incepand cu ora 21.00, pe stadionul "Ghencea" se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucuresti si FC Dinamo, din cadrul Ligii I.

"Numarul biletelor si accesul suporterilor echipei oaspete la acest eveniment sportiv este o problema a cluburilor implicate in organizare, precum si a forurilor fotbalistice de decizie. Jandarmeria nu poate interzice accesul suporterilor echipei oaspete in stadion, decat daca organizatorul si forurile competente solicita acest lucru", informeaza jandarmeria Bucuresti intr-un comunicat remis, joi.

La meciul de fotbal, masurile de ordine publica vor fi asigurate de peste o mie de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, care vor asigura conditiile optime de securitate pentru toti participantii la aceasta manifestare sportiva, potrivit sursei citate.

Totodata, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu recurga la violente, sa nu intre pe stadion cu bauturi alcoolice, petarde, fumigene sau alte efecte pirotehnice interzise de lege, sa nu sara gardul si sa nu intre pe stadion.

FC Steaua nu va acorda numarul de bilete solicitat de FC Dinamo pentru meciul de vineri, deoarece oficialii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare nu au respectat protocolul incheiat sezonul trecut, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, steauafc.com.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!