100% apti pentru meciul cu Dinamo! "Suntem toti, NU avem probleme!" Cum s-au terminat cele mai mari emotii pentru Reghe:

100% apti pentru meciul cu Dinamo! "Suntem toti, NU avem probleme!" Cum s-au terminat cele mai mari emotii pentru Reghe:

►Finalul se joaca azi! De la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Steaua nu va avea probleme de lot la meciul cu Dinamo.

Szukala si Latovlevici s-au lovit in meciul cu Chiajna, insa la interviuri, Stanciu a lamurit problema spunand ca fundasii nu au probleme si vor fi apti cu Dinamo: "Suntem toti apti, Lato si Szukala nu au probleme. Bine ca am scapat si fara suspendari", spunea pustiul Stelei.

In plus, jucatorii care erau la un pas de suspendare nu au luat cartonase galbene, asa ca Steaua va avea tot lotul la dispozitie in fata lui Dinamo, in Derby de Romania, pe 1 martie, anunta si Digi.

Reghecampf are totusi doi jucatori pe care nu poate conta: Filip si Cojocaru, care acuza probleme medicale mai vechi si nu vor fi in lot cu Dinamo.

Imediat dupa meci, antrenorul Stelei a asteptat un control amanuntit in cazurile lui Szukala si Latovlevici, care a scos la iveala ca jucatorii sunt apti 100%.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Turiştii români cazaţi într-un hotel din Bodrum, evacuaţi după ce vegetaţia a luat foc
BRAT
Modifică setările cookies