Kombat

"The Rising Star" Amansio Paraschiv! Citeste maine povestea celui mai talentat luptator pe care l-a dat Ploiestiul in ultimii ani

Citeste maine pe www.sport.ro povestea luptatorului cu cea mai mare ascensiune in ultimul an.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 21:49
Data actualizarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 21:50

2015 poate fi anul lui Amansio Paraschiv. Are deja cateva titluri in palmares insa dupa 3 ani la profesionisti este la un pas de a ajunge in primii 10 luptatori din lume la cea mai grea categorie din kickboxing, 70 de kilograme.

De la Leonard Doroftei, Ploiestiul nu a mai avut niciun campion mondial in sporturile de contact, iar Amansio poate fi urmatorul sportiv nascut in orasul "petrolului" care aduce o centura importanta acasa.

"Cu siguranta ca Amansio poate fi un mare campion, poate chiar urmasul lui Leonard Doroftei daca va aduce un titlu mondial la Ploiesti. Are tot ce ii trebuie, un stil spectaculos, hotarare, vointa mare de afirmare si are si carisma. E un luptator care place publicului, cu calitati de luptator foarte rare iar asta nu o spun doar eu, care pot fi subiectiv, ci o spun si alti antrenori atat din box cat si din kickbox", Eduard Limboseanu, antrenorul lui Amansio.
 
Citeste maine pe www.sport.ro povestea luptatorului cu cea mai mare ascensiune in ultimul an, "Vikingul" Amansio Paraschiv.
Modifică setările cookies