Kombat

"Surprize, surprize, fraiere!" Meci FABULOS intre McGregor si Nate Diaz in aceasta dimineata. Irlandezul i-a spart fata "gangsterului" american

Conor McGregor a reusit sa isi ia revansa in fata lui Nate Diaz, dupa ce s-a impus la puncte cu o decizie majoritara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2016, 10:17
Data actualizarii: Duminica 21 August 2016, 10:22

Doi dintre arbitri i-au dat victoria, in timp ce al treilea a declarat egalitate. McGregor revine astfel cu o victorie, avand 16 meciuri castigate in ultimele 17, singura infrangere venind in fata lui Nate Diaz, adversarul sau din aceasta dimineata, care l-a invins in runda a doua prin finalizare, in meciul din martie dintre cei doi.

Irlandezul a pornit mai tare meciul, asa cum era de asteptat, punandu-l la podea de 3 ori in primele 2 runde pe american, insa acest a avut o revenire spectaculoasa in runda a treia, si pe caderea fizica a lui McGregor. Irlandezul a acceptat sa lupte la 77kg, desi categoria sa este 66kg, iar a lui Nate 70kg. La finalul meciului, cei doi s-au felicitat reciproc si au cerut ca UFC-ul sa faca si al treilea meci intre ei, pentru a vedea cine e mai bun.

La finalul primului meci dintre cei doi, cand Diaz l-a finalizat pe McGregor in runda a doua, americanul a exclamat la microfon imediat dupa final: "I'm not surprised motherf*cker" (nu sunt surprins). Conor si-a luat revansa si la acest capitol, spunand la microfon dupa meci: "Surprise, surprise, motherf*cker". (surprize, surprize)

Meciul dintre McGregor si Diaz din aceasta dimineata poate fi cel mai vandut PPV din istoria MMA-ului. Organizatorii se astepta sa fi vandut peste 1,6 milioane de PPV, atat cat era recordul all time. Prima confruntare dintre cei doi a vandut 1,5 milioane de PPV.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies