Prima reactie a omului pe care Khabib a sarit cu picioarele in tribuna, dupa meciul cu McGregor!
Joi 11 Octombrie 2018, 15:23

Prima reactie a omului pe care Khabib a sarit cu picioarele in tribuna, dupa meciul cu McGregor!

Khabib a innebunit si a sarit in tribuna sa se ia la bataie dupa meci.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Khabib Nurmagomedov a ajuns celebru dupa meciul cu Conor McGregor. Rusul a reusit sa il stranguleze pe cel mai cunoscut luptator de MMA din lume, insa apoi lucrurile au degenerat si a sarit in tribuna la bataie.

Acesta s-a enervat pe unul dintre antrenorii lui McGregor, Dillon Denis, si el luptator de MMA. Khabib a escaladat gardul custii si a sarit cu picioarele pe Dillon, insa a ratat lovitura si apoi a incasat o lovitura de la american.

La cateva zile de la incident, a aparut si reactia omului care se pare ca ar fi provocat incidentul. Danis a fost acuzat ca l-ar fi jignit pe Khabib dupa finalul meciului, facandu-l "sobolan musulman". Acesta a postat insa un mesaj pe pagina sa, in care spune ca nu este adevarat ce se spune si ca cei din Comisia Atletica vor elucida cazul.

""Fanii lui Khabib vor sa dea vina pe mine pentru cele intamplate. NU am denigrat niciodata religia cuiva si abia astept concluzia Comisiei Atletice, pentru ca vina e a lui", a spus Denis.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen