Povestea celui mai talentat luptator de MMA! A ajuns pe lista celor mai cautati mafioti din Rusia! Ce s-a intamplat la puscarie

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Noiembrie 2014, 10:09

	Povestea celui mai talentat luptator de MMA! A ajuns pe lista celor mai cautati mafioti din Rusia! Ce s-a intamplat la puscarie

Povestea incredibilului Aleksander Emelianenko este departe de a se fi incheiat.

Fratele cel mai mare luptator din toate timpurile, Fedor Emelianenko, se afla la puscarie dupa ce a comis mai multe infractiuni in ultimii ani, ajungand intre cei mai cautati infractori din Rusia, o performanta cu adevarat notabila, avand in vedere infractionalitatea din fosta Uniune Sovietica.

Aleksa fost incarcerat dupa ce a fost acuzat de viol, pe lista infractiunilor numarandu-se de asemenea si agresiuni asupra mai multor indivizi, asaltul unui batran de 63 de ani, huliganism in avion, abuz si furt de pasaport. Rusul poate sta dupa gratii nu mai putin de 5 ani, insa asta nu l-a impiedicat sa traiasca unul dintre cele mai frumoase episoade din viata sa.

Conform presei din Rusia, Aleksander s-a casatorit in spatele gratiilor cu Paulina, o rusoaica "normala", adauga rusii, care nu s-au putut abtine sa nu remarce ironia ca un acuzat de viol sa se casatoreasca cu o femeie absolut normala.

Aleksander Emelianenko a devenit celebru dupa meciurile sale din Pride, in Japonia. Acesta a fost considerat de multa lume mai talentat chiar si ca fratele sau, Fedor, cel mai bun luptator din toate timpurile, insa nu si-a valorificat niciodata potentialul datorita vietii extrasportive.

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies