Morosanu a devenit OBSEDAT de Badr Hari! Ce poza a putut sa isi puna pe Facebook cu fata marocanului! FOTO

Autor: Sport.ro
Luni 20 Aprilie 2015, 15:49

	Morosanu a devenit OBSEDAT de Badr Hari! Ce poza a putut sa isi puna pe Facebook cu fata marocanului! FOTO

Vedeta circuitului Superkombat, Catalin Morosanu, il va infrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotati luptatori din lume si totodata o figura foarte controversata la nivel mondial, in probabil cel mai asteptat meci din istoria sporturilor de contact din Romania.

Cei doi s-au duelat pentru prima oara in ring, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, in week-end-ul care tocmai a trecut. Romanul, aflat in Emiratele Arabe Unite pentru a-l sustine pe colegul sau Sebastian Ciobanu in disputa cu Gokhan Saki, l-a provocat oficial pe cel poreclit "Baiatul Rau", transmitandu-i ca "te voi manca de viu".

Replica nu s-a lasat asteptata si marocanul care a castigat prin Knock-Out meciuri cu legende precum Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki si Ray Sefo, a anuntat ca Morosanu ca nu are nicio sansa si abia asteapta confruntarea directa. "Eu nu mananc oameni ca tine, eu ii fac KO! O sa te fac KO, m-ai auzit?!", a fost mesajul lui Hari, care a aruncat microfonul spre luptatorul roman.

Pana la ora meciului, Morosanu se automotiveaza in sala de antrenament. Acesta a postat o imagine cu Badr Hari, pe care a desenat un X si un mesaj "Knock Out".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies