Mircea Badea a fost invins in meciul de Muay Thai cu motociclistul pe care l-a provocat! A abandonat lupta in runda a doua

Mircea Badea a fost invins in meciul de Muay Thai cu motociclistul pe care l-a provocat! A abandonat lupta in runda a doua

Teodor Emanuel l-a invins prin TKO in runda a doua pe Mircea Badea in meciul dintre cei doi, organizat de FR Kempo.

Mircea Badea a fost invins in a doua runda, dupa ce a abandonat meciul. Acesta a acuzat dureri la spate dupa o lovitura de picior incasata de la adversarul sau.

Acesta din urma a dominat schimburile pana atunci, trimitand mai multe lovituri de picior, genunchi si de pumn ce l-au dezechilibrat de cateva ori pe Mircea Badea, care a iesit de mai multe ori de pe suprafata pentru a scapa de lovituri.

Teodor a declarat dupa meci: "Ma bucur ca am castigat si ca i-am aratat ca sunt mai bun. Sper ca l-am facut sa ii para rau pentru cuvintele pe care le-a spus.".

Mircea Badea dupa ce a abandonat: "Dupa meci. Totul ok. Nu am obisnuinta efortului fizic specific dupa cum am mai spus, asa ca am oprit cand suflul nu mai era ok. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring ca nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obisnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost facut ko, n-am nici macar o buza sparta, n-am nici macar o vanataie. Cand am simtit ca s-a terminat benzina am spus stop la jumatatea reprizei a doua. Si cu asta basta."

 

Cine l-a batut? Teodor este multiplu campion national

 

Il cheama Constantin Teodor Emanuel si e gata de cea mai celebra lupta din viata sa. Constantin Teodor Emanuel este luptator K1, are patru titluri de campion national la Muay Thai, un titlu la Wi Shu si patru lupte in Local Kombat.

Pentru majoritatea romanilor, el este motociclistul pe care prezentatorul TV Mircea Badea l-a provocat la bataie. "Meciul e legal. Eu nu am facut nicio cursa atunci. Am fost deranjat ca Mircea Badea a facut foarte multe afirmatii jignitoare despre sportivi. Cand a jignit motociclistii, a fost picatura care a umplut paharul. M-am simtit jignit de afirmatiile lui. Nu eu am turat motorul atunci."

"Eu sunt de 4 ori campionan la Muay Thai. Stiu ca Mircea a fost antrenat de Ciprian Sora, dar nu se face primavara cu o floare. "Eu o sa il fac KO. Amatorul Mircea Badea a vorbit urat de profesionisti! Eu folosesc motorul doar ca sa merg la sala sau pentru drumetii. "Este un meci liber, voi lovi fara mila, dar asa va lovi si el. O sa dau mai mult la fata. O sa combin, cu lovituri de pumn, cot si picior."

"Punctele lui forte sunt ca face spagatul complet si ca lupta atipic, fiindca e incepator. O sa lupte dezordonat", a spus acesta pentru wowbiz.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies