Intorsatura de situatie in cazul lui Badr Hari. Anuntul facut de luptator dupa ce a fost acuzat de BLAT

Intorsatura de situatie in cazul lui Badr Hari. Anuntul facut de luptator dupa ce a fost acuzat de BLAT

Ultima gala a anului, Fight Night "Batalia Campionilor", luni la Sport.ro de la 20:00

Meciul dintre Badr Hari si Rico Verhoeven a avut un final neasteptat, dupa ce marocanul a renuntat la meci in runda a doua, acuzand o accidentare la antebrat. Badr a parasit ringul cu mana in fasa, iar dupa meci parerile au fost impartite.

Unii au considerat ca a suferit o fractura de antebrat, in timp ce o mare parte din fani a considerat ca Badr s-a prefacut ca e lovit, fie pentru ca incepuse sa piarda meciul si ii era teama sa nu isi ia KO, fie ca a fost un meci aranjat.

Imediat a doua zi dupa meci, antrenorul lui Badr, Mike Passenier, a anuntat ca Badr a fost la spital dupa meci si i s-a descoperit o fractura de antebrat, insa acelasi antrenor a negat doua zile mai tarziu fractura.

Lucrurile s-au lamurit dupa ce Badr Hari a anuntat personal pe contul sau ca are doar o accidentare minora la muschii antebratului, si nu o fractura de os. Daca in privinta accidentarii lucrurile s-au lamurit, ramane insa semnul de intrebare asupra deciziei de a opri partida avand in vedere ca nu suferise o accindetare serioasa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies