Kombat

SUPER INTERVIU | Catalin Zmarandescu: "Imi place foarte mult Benny Adegbuyi iar de la fratii Stoica am asteptari mari"

Catalin Zmarandescu vine sambata la Sport.ro, de la ora 17:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 16:58
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 18:21

Catalin Zmarandescu se pregateste de meciul de pe 8 august, pentru titlul mondial IBA la box. Acesta va lupta pentru 12 reprize, un adevarat meci de titlu care ii poate aduce inca o centura in palmares.

Acesta se pregateste de 2 ori pe zi si are nu mai putin de 4 antrenori. Unul de box - Terry Wright - unul de conditionare fizica - Ashley Lartley - un psiholog - Daniel Mirea - si un antrenor de MMA - Mikey Papas -.

"Acest meci este o provocare pentru mine. Inca nu am vazut meciuri cu adversarul meu insa antrenorii mei l-au studiat. Lucram momentan la conditie fizica, forta si tehnica. Fac 2 antrenamente zilnic, mai putin sambata cand am unul singur, iar duminica pauza. Intotdeauna pastrez aceeasi echipa."

Cand nu se antreneaza, Catalin ii antreneaza pe altii. Acesta are o academie de succes in Londra, "Zmarandescu Sports Academy", acolo unde are grupe pentru toate varstele, incepand de la copii la adolescenti si seniori, dar si cursuri personalizate pentru femei.

"Academia, multumesc lui Dumnezeu, a inceput sa functioneze destul de bine. Am plecat de jos, am luat totul de la zero si am cativa sportivi buni, pe care ii voi testa in toamna."


"Am remarcat doi romani din MMA, Ion Pascu si Adi Preda"


Dupa meciul de titlu IBA, Catalin are deja programul facut. Va lupta pe 6 septembrie in UCMMA, in noiembrie isi va apara titlul mondial CFC in MMA si in decembrie titlul european UCMMA. Chiar daca nu a mai luptat in Romania de ceva timp, Catalin spera sa isi faca o revenire pe scena MMA-ului, acolo unde a remarcat si doi sportivi romani.

 

"Nu prind posturi romanesti aici la Londra, nu am vazut prea multe meciuri de MMA din Romania, dar din ce am vazut si din cate cunosc eu, am observat doi sportivi foarte buni, Ion Pascu si Adrian Preda. De luptat in Romania, cine stie, nu cred ca este o prioritate pentru mine, dar daca se va ivi ocazia perfecta, de ce nu? Intentia mea e sa lupt in gale cat mai tari afara, nu sa ma intorc in tara".

 

 

"Andrei si Bogdan raman copiii care mi-au calcat pragul salii, desi s-au maturizat mult"

Putini stiu ca fratii Bogdan si Andrei Stoica, doi dintre cei mai buni luptatori din tara la ora actuala, au fost elevii lui Catalin Zmarandescu nu cu mult timp in urma. Cei doi au fost campioni de Wu Shu, pe vremea cand se antrenau la Steaua Wu Shu alaturi de Catalin Zmarandescu, Andrei Stoica avand si un titlu de campion european in palmares.

"S-au maturizat foarte mult dar pentru mine raman tot copiii care mi-au calcat pragul salii de antrenament. Au o evolutie buna si am asteptari mari de la ei, sunt inca tineri. Daca vor ajunge campioni in GLORY? Numai Dumnezeu poate da raspunsul asta."

 

"Imi place foarte mult Benny"

Pe langa fratii Stoica, cel poreclit de fani "Mister Z" l-a remarcat si pe Benjamin Adegbuyi, greul care a facut senzatie in GLORY la primele doua meciuri. Acesta este locul 6 in clasamentul mondial si poate deveni campion anul acesta.

"Benny este un luptator care imi place foarte tare dar inca nu are destula experienta. Un eventual meci intre el si Daniel Ghita ar fi foarte interesant dar nu pot da un pronostic. Ar fi un meci intre experienta lui Daniel si tineretea lui Benny."

Catalin a tinut sa transmita un mesaj si celor care vor sa ajunga sa detina o centura de campion, indiferent daca este in box, kickbox sau MMA: "Nu este de ajuns sa iti doresti, trebuie sa si faci, sa ai ambitie, sa muncesti si sa te sacrifici".

 

Duminica in direct de la 15:00 pe Sport.ro - "Mondialul de Bataie - Gerges vs Ben Saddik" - CLICK AICI pentru cardul galei

Modifică setările cookies