Tolea Ciumac Andrei Raita Kombat

Imagini socante! Tolea Ciumac a intrat in ring cu liderul mafiei fierului vechi, iar adversarul a fost scos pe targa din sala! Ce s-a intamplat

Cunoscutul, dar controversatul luptator Tolea Ciumac a intrat in weekend in ring la Deva. El s-a batut un Andrei Raita (Endre), cunoscut ca fiind implicat in mafia fierului vechi din judetul Hunedoara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018, 11:44
Data actualizarii: Luni 15 Octombrie 2018, 11:56

Meciul dintre Tolea Ciumac si Andrei Raita s-a incheiat fulgerator. Doar cateva secunde a durat duelul. Raita, cunoscut din dosarul Hidra, al mafiei fierului vechi din Hunedoara, a iesit din ring cu piciorul rupt!

Raita a incercat sa-l loveasca pe Tolea cu piciorul, dar si-a rupt tibia in acesta!

La final, Tolea a spus ca a vrut sa-l "bata frumos" pe Andrei Raita.

"Am vrut sa fac un meci frumos si sa-l bat tare, dar nu asa. Daca as fi anticipat acest final, preferam eu sa iau bataie, numai sa evit aceasta accidentare. Imi pare nespus de rau si nu sunt doar vorbe. Acum nu se mai poate intoarce nimic. Nu ne ramane decat sa fim langa el, sa-l sustinem, fiindca e barbat si curajul nu-i lipseste", a spus Tolea la final.

Andrei Raita este considerat a fi unul dintre liderii gruparilor de hoti de fier vechi din Romania, el avand la activ o condamnare de 14 ani de inchisoare pentru constituirea unui grup infractional organizat, tentativa de omor, talharie, detinere de droguri de mare risc, ultra si furt calificat. Sentina nu este, insa, definitiva.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!