TOLEA, VICTORIE URIASA CU RAMBO LA 45 DE ANI! A fost TERMINAT in final si abia a putut sa se ridice pentru a sarbatori! AICI VIDEO

Tolea il invinge pe Rambo si isi ia revansa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Martie 2020, 16:41
Data actualizarii: Joi 05 Martie 2020, 23:58

RAMBO LAMBAGIU  - TOLEA CIUMAC

Final de meci: Final. Tolea saluta sala si e sigur de victorie, iar arbitrii ii confirma asteptarile. Ciumac isi ia revansa in fata lui Rambo, dupa ce a pierdut in fata lui pe reguli de kickboxing, in noiembrie, la Iasi.

  • LUPTA FNALA: ROLEA VS RAMBO! Bataie BRUTALA la Arad: AICI ai toate meciurile

Runda 3: Rambo a incercat sa lupte sus, insa Tolea l-a pus imediat la pamant, iar ultima runda a avut aceeasi desfasurare precum precedentele doua

Runda 2: Tolea l-a pus din nou la pamant pe Rambo, iar majoritatea confruntarii s-a desfasurat la sol. Ambii sportivi par epuizati, iar partida a fost echilibrata pana in acest moment.

Runda 1: Tolea l-a pus la pamant pe Rambo dupa doar cateva secunde si i-a aplicat o serie de lovituri la cap lui Lambagiu.


Eduard Gafencu a fost la un pas sa il faca KO pe Benjamin Masudi in prima runda, dar in cele din urma castiga meciul in unanimitate de voturi


Marius Munteanu il invinge pe Mohamed Seddik dupa decizia in unanimitate a arbitrilor.


Daniel Corbeanu il invinge pe Zahid Zairov prin decizie majoritara. Sportivul din Uzbekistan s-a bucurat degeaba dupa runda a 3-a cand meciul s-a incheiat.


Stefan Latescu ii da KO lui Eugen Mailat in runda 3, dupa un meci dominat in totalitate de Latescu


LUKAS MAXA - CORNELIU LASCAR: Meciul s-a desfasurat sub reguli de MMA l-a avut invingator pe Corneliu Lascar, care l-a facut KO pe Lukas Maxa


Bogdan Nastase il invinge in unanimitate de voturi dupa decizia arbitrilor pe luptatorul maghiar Gabor Meszlenyo.


In meciul 2 al Galei dintre Florin Ivanoaie - Ionut Alin Iancu s-a inregistrat primul KO. Ionut Alin Iancu ii da KO lui Florin Ivanoaie, care iese din ring cu fata plina de sange.


Mihai Cirstea se impune in fata lui Costin Mincu dupa o decizie in unanimitate a arbitrilor.


Dupa ce a fost invins de Rambo pe reguli de kickboxing in noiembrie, la Iasi, Tolea vrea sa-si ia revansa in 'legile' stabilite de el! Cei doi se vor infrunta intr-un meci de MMA care va fi main event-ul galei de la Arad. Lupta FINALA e live la PRO X de la ora 20:00!

Toate biletele pentru luptele de azi s-au vandut, astfel ca atmosfera din sala se anunta una incendiara. Tolea vs Rambo nu e singurul supermeci al galei!  Munteanu vs Mohamed Seddik (Maroc), Gafencu vs Masudi (Congo), Lasar vs Lukas Maxa (Austria), Daniel Corbeanu vs Zahid Zairov (Uzbekistan) sau Nastase vs Gabor Meszlenyi (Ungaria) sunt alte confruntari care anunta show la Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!