Imagini senzationale cu GIGANTUL Sandu Lungu! Vezi cum vorbeste dupa ce a tras HELIU din balon! Are o voce DEMENTIALA :)) VIDEO

Sandu Lungu si Ionut "Pitbull" Atodiresei vor lupta la cel mai mare eveniment de MMA al anului: MMA All Stars! Totul se intampla în data de 15 decembrie 2014 la Sala Polivalentă din București.

In pregatirea celui mai mare eveniment MMA din ultima vreme, Ionut "Pitbull" Atodiresei si Sandu Lungu au povestit o ora intreaga cu luptatorii MMA! Sandu Lungu si Ionut "Pitbull" Atodiresei vor lupta la cel mai mare eveniment de MMA al anului: MMA All Stars! Totul se intampla în data de 15 decembrie 2014 la Sala Polivalentă din București.

Ionut Pitbull Atodiresei a povestit dimineata despre un moment in care a ajuns cu o ora mai devreme la un eveniment in timp ce Sandu Lungu si Ciprian Sora au intarziat o ora. Asta in conditiile in care au plecat din acelasi loc, in acelasi timp.

Sandu Lungu este campion la judo iar in momentul in care a plecat in Egipt la competitie a fost nevoie sa se imprumute de bani. El le-a povestit dj-ilor ProFM ca prietenul care l-a ajutat a spus ca nu vrea banii inapoi daca se intoarce cu o medalie, ceea ce s-a intamplat.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies