Il mai tii minte pe Bob Sapp? "Intorc banii cu lopata si invat japoneza" Cum a ajuns sa arate la 2 ani dupa ce s-a lasat de batai

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 Aprilie 2015, 17:17

	Il mai tii minte pe Bob Sapp? "Intorc banii cu lopata si invat japoneza" Cum a ajuns sa arate la 2 ani dupa ce s-a lasat de batai

Bob Sapp este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din lume, desi palmaresul sau este unul incredibil de slab.

Este greu de gasit un luptator cu un palmares mai slab in istoria kickboxingului si a MMA-ului, in ultimii 10 ani. Bob Sapp are doar 2 victorii in ultimele 30 de meciuri combinate, de kickbox si MMA, singurii pe care i-a batut fiind Sascha Weinpolter, intr-o gala in Croatia, pe care l-a sugrumat cu antebratul, si Tofan Pirani, care s-a accidentat singur cand il lovea cu piciorul pe Sapp.

In rest, Bob Sapp a pierdut 28 de meciuri din ultimele 30, retragandu-se din activitate in 2013, dupa o gala in Japonia, locul in care a devenit faimos.

De altfel, cariera lui Bob Sapp a continuat in Japonia, acolo unde a devenit o vedeta TV, participand in mai multe emisiuni si reclame la televizor.

Bob Sapp a postat recent o poza in care spune ca incearca sa invete limba japoneza pentru a se adapta mai bine la noua sa tara adoptiva, insa gigantul de 41 de ani nu mai seamana deloc la fizic cu bestia care il invingea de doua ori pe legendarul Ernesto Hoost.

Desi a avut aproape numai infrangeri in cariera, Bob Sapp a facut milioane din gale. Acesta declara intr-un interviu recent ca "intoarce banii cu lopata" dupa primele obtinute din meciuri si din reclame in Japonia. De altfel, acesta este si motivul pentru care a renuntat sa mai lupte.

 

Cum arata cand era in activitate:

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies