I se spunea BIG DADDY si era un pachet de muschi! Cum a ajuns sa arate omul facut KO de doua ori de Morosanu! Imagini incredibile

Autor: Sport.ro
Luni 11 Ianuarie 2016, 08:57

	I se spunea BIG DADDY si era un pachet de muschi! Cum a ajuns sa arate omul facut KO de doua ori de Morosanu! Imagini incredibile

Goodridge s-a batut de doua ori cu Morosanu, in 2008 si in 2010, ambele meciuri fiind castigate de roman prin TKO.

Gary Goodridge este una dintre legendele sporturilor de contact. Chiar daca nu a avut performante mari in cusca sau in ring, Goodridge este unul dintre putinii luptatori care au evoluat in Pride, K-1 si in UFC, luptand la profesionisti din 1996, cand a debutat in UFC, pana in 2010, cand si-a incheiat cariera.

Goodridge a avut un total de 85 de meciuri la profesionisti, in MMA si in kickboxing, insa cu tot cu meciurile neoficiale depaseste cu siguranta 100 de meciuri in ring. Goodridge era cunoscut pentru capacitatea sa de a incasa lovituri si a continua meciul, insa acest lucru a avut un efect vizibil asupra sanatatii sale. De altfel, canadianul a castigat doar 35 din cele 85 de meciuri oficiale, mai putin de jumatate.

Luptatorul nascut in Trinidad si Tobago a fost diagnosticat in 2012 cu Chronic Traumatic Encephalopathy si dementa, starea sa de sanatatea fiind una care degenereaza pe masura ce trece timpul. "Astazi ma simt cel mai bine din restul vietii mele, doctorii mi-au spus ca lucrurile se vor inrautati cu timpul", a declarat acesta.

Goodridge recunoaste ca daca nu erau medicamentele, s-ar fi sinucis cu siguranta in urma cu cativa ani. Astazi este ajutat de iubita si de fiica sa, care ii aduc aminte inclusiv sa isi ia medicamentele. Cand s-a reintors in sala, Goodridge a avut un sentiment placut. "Ma simt ca acasa aici", a declarat luptatorul care nu va mai pune niciodata manusile in maini pentru un meci profesionist.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restriții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies