Hai la KOlindat! Castiga 10 invitatii pentru tine si prietenii la cea mai tare gala de MMA organizata in Romania!

Hai la KOlindat! Castiga 10 invitatii pentru tine si prietenii la cea mai tare gala de MMA organizata in Romania!

Gala are loc pe 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20:00, si este transmisa in direct pe Sport.ro

Castigatorii concursului sunt:

Mihai Done
Mihnea Cristian Ionescu
Radu Lungu
Florin Ion
Adrian Matei
Miha Ella
Gaby Printu
Lucian Chiojdoiu
Petrisor Urucu
Adi Tommy

Acestia sunt asteptati sa isi ridice cele 10 invitatii de la sediul Protv din calea Pache Protopopescu, vineri intre orele 10 si 16:00.


Cea mai tare gala de MMA organizata vreodata in Romania are loc pe 15 decembrie, in direct la Sport.ro. Cei mai tari luptatori de MMA urca in cusca Fight Night in gala "MMA ALL STARS, Vin KOlindatorii", eveniment ce are ca main event unul dintre cele mai tari meciuri organizate vreodata in Romania. Sandu Lungu, colosul care acum 3 luni avea 175 de kilograme, a slabit pana la 145 de kg pentru meciul cu luptatorul cu cea mai puternica lovitura de pumn, Mighty Mo. Samoanul vine dupa un 2013 fantastic, in care a castigat 3 meciuri in promotia americana Bellator.

In aceeasi gala mai lupta si Bombardierul Pascu, cel mai bun luptator roman de MMA la ora actuala, cel care va lupta in 2015 in celebra promotie UFC, dar si Ionut PITBULL Atodiresei, veteranul sporturilor de contact din Romania.

 

CONCURS

 

Castiga 10 invitatii la gala de luni, pentru a merge impreuna cu prietenii tai la eveniment. Pentru a castiga, intra pe facebook-ul Sport.ro, da LIKE si SHARE la cartoanele cu intrebari si posteaza raspunsul tau la cartonul share-uit. Cele mai inventive raspunsuri vor fi premiate.

Conursul are loc pana joi la ora 20:00, cand vor fi alesi 10 castigatori a cate 10 invitatii la gala.

Castigatorii vor fi anuntati joi seara, intre orele 21:00 si 22:00 si pot ridica biletele de la sediul ProTV din calea Pache Protopopescu din Bucuresti. Biletele se ridica vineri, intre 10:00 si 16:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies