FREAK SHOW: Acord pentru cel mai bizar meci de MMA! Hulk al Braziliei intra in cusca impotriva lui Hulk din Iran! Cum au ajuns sa arate asa

Cel mai bizar meci de MMA ar putea avea loc curand. Ambii combatanti spun ca sunt pregatiti sa intre in cusca.

Un brazilian si un iranian vor sa se bata pentru titlul de "adevaratul Hulk". Cei doi arata cu adevarat socant, dupa ani in care au abuzat de diverse substante.

Romario do Santos Alves, cunoscut si ca "Hulk al Braziliei" are 29 de ani si a folosit ani de-a randul o substanta numita Synthol. Este vorba despre un ulei sintetic pe care brazilianul si l-a injectat intramuscular, din dorinta de a arata ca un culturist.

De cealalta parte, Sajad Gharibi, in varsta de 27 de ani, a ajuns si el la 175 de kilograme dupa ce a abuzat de substante anabolizante si steroizi.

Brazilianul spune ca vrea sa ajunga macar la 120 de kilograme inainte de a intra in cusca impotriva iranianului.

"Voi ajunge la 120 de kilograme si ma voi bate cu el. O sa ii rup capul", a spus Romario do Santos Alves.

In 2013, Romario do Santos Alves a fost aproape sa-si piarda un brat din cauza abuzului de Synthol si a unei infectii cu care s-a ales din cauza injectiilor.

Pe de alta parte, medicii spun ca o astfel de lupta le pune in pericol vietile celor doi, mai ales in conditiile in care o lovitura puternica poate sparge o "punga" de ulei de sub piele si poate provoca moartea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies