Kombat

Fanii pot deveni al patrulea arbitru la galele Superkombat. Primul test va fi gala de la Bucuresti de vineri

► Superkombat "INVAZIA GREILOR" e vineri seara la Sport.ro de la 20:00. 
► Bilete pentru evenimentul de la Romexpo Bucuresti se gasesc pe Myticket.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Aprilie 2017, 15:38
Data actualizarii: Miercuri 05 Aprilie 2017, 15:40

Superkombat va implementa un soft prin care fanii pot vota in timp real invingatorul de la meciurile din cadrul galelor, primul test urmand sa fie facut chiar in aceasta saptamana, cu ocazia evenimentului de la Romexpo, acolo unde luptatori din 9 tari se dueleaza pentru visul american.

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca odata cu noul site, superkombat.com, care va fi lansat joi, fanii vor avea ocazia sa isi dea cu parerea asupra deciziei finale a arbitrilor judecatori. „Vom avea doua sondaje. Odata unul inaintea meciului, iar al doilea in timpul meciului, cand cei care intra pe site pot vota invingatorul la finalul celor 3 reprize. La gala de la Romexpo va fi totul experimental, va fi un test, vedem cum functioneaza si exista inclusiv posibilitatea ca pe viitor, publicul sa devina al patrulea arbitru”, a declarat oficialul.

Astfel, Superkombat ar putea deveni prima promotie din lume care integreaza publicul ca parte directa in deciziile arbitrilor. „Bineinteles, intaietate au arbitrii-judecatori, dar daca acolo decizia nu e concludenta, votul in timp real de pe site va conta pentru verdictul final. Site-ul nu va contine doar aceasta aplicatie de arbitraj-online, ci va avea mai multe optiuni pe care le vom prezenta la lansarea oficiala, care va avea loc joi, cand avem programate cantarul oficial si conferinta de presa”, a mai afirmat oficialul.

Primul Superkombat World Grand Prix al anului va avea loc vineri, de la ora 20:00, la Pavilionul Central al Romexpo, unde sportivi sositi de pe 3 continente se vor confrunta pentru un loc in marea finala din toamna. Pretul unui bilet incepe de la 50 de lei si e disponibil pe myticket.ro si in magazinele Diverta, dar si vineri, direct la Romexpo.

Pe langa cele 10 confruntari internationale si productia de televiziune comparabila cu evenimentele de profil din Japonia, la gala vor fi prezenti si doi artisti internationali, americanul DJ Jove si Mario Joy, interpretul hitului „California”. 

Modifică setările cookies