Executii spectaculoase si o victorie de senzatie! Romanul George Pacurariu continua sa faca SHOW in galele din USA! VIDEO

Executii spectaculoase si o victorie de senzatie! Romanul George Pacurariu continua sa faca SHOW in galele din USA! VIDEO

George Pacurariu s-a impus la decizie impartita in main eventul galei Legacy Kickboxing 2.

George Pacurariu a obtinut inca o victorie pe taram american. Romanul stabilit in USA de mai multi ani a castigat la decizie meciul disputat in week-end cu Tommy Diekmann.

Desi e obisnuit sa lupte pe reguli de Mixed Martial Arts, Pacurariu s-a impus intr-un meci de kickboxing, romanul luptand in main eventul galei in care au luptat nume cunoscut pe scena kickboxingului profesionist ca Francois Ambang, Warren Thompson sau Brian Collette.

Romanul a condus lupta si a avut cateva executii extrem de spectaculoase din intoarcere, atat cu pumnul cat si cu piciorul, insa Diekmann a avut si el momentele lui de inspiratie. In cele din urma, romanul a castigat cu o decizie impartita, doi arbitri vazandu-l pe el castigator si unul pe Diekmann.

Pacurariu isi adauga astfel o noua victorie la colectie, fostul campion mondial de Kempo devenind pe 27 martie anul acesta primul si singurul roman care a obtinut o victorie intr-o gala mare de MMA din USA, castigand prin Submission in prima runda in fata lui Ivan Cole, intr-o gala Bellator, a doua cea mai mare promotie de MMA din lume dupa UFC.

Rezultatele galei Legacy Kickboxing 2

George Pacarariu def. Tommy Diekmann by Split Dec
Bruno Carvalho def. Dustin Johnson KO Rd 1 (overhand right + left hook)
Brian Collette def. Luther Smith by KO Rd 1 (right head kick)
Myron Dennis def. Warren Thompson by Unanimous Dec.
Andrea Lee def. Lindsey Marino by Unanimous Dec.
Francois Ambang def. Clint Rhodes KO Rd 2 (punch)
David Bosnick def. Kendrick Williams by Unanimous Dec.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies