EXCLUSIV Un luptator roman scrie istorie in SUA. "Voi semna in curand pe 3 meciuri cu o promotie de top din MMA"

EXCLUSIV Un luptator roman scrie istorie in SUA. "Voi semna in curand pe 3 meciuri cu o promotie de top din MMA"

George Pacurariu poate semna cu o promotie uriasa.

George Pacurariu este singurul roman care a luptat in promotia Bellator, a doua ca valoare dupa UFC la nivel mondial. Romanul stabilit in USA de mai multi ani poate da lovitura in aceasta toamna. Dupa ce a castigat meciul de debut, Geo, asa cum ii spun prietenii, i-a impresionat pe americani.

Acesta este aproape sa semneze pe cel putin 3 meciuri cu o promotie tare din USA. "Voi semna in curand un contract de 3 meciuri, nu pot da un nume dar negociez cu promotii din top 3 in MMA. Obiectivul e sa ajung sa lupt pentru centura in promotie, dupa ce voi castiga 2-3 meciuri.", spune George Pacurariu.

Stabilit de mai multi ani in USA, fostul campion de Kempo George Pacurariu a oferit un moment epic in 2013, cand a oferit cel mai tare KO din MMA. Acesta a castigat prin finalizare debutul in Bellator, in prima repriza, castigand de asemenea si un meci pe reguli de kickbox in Legacy FC.


Geo a explicat si care sunt diferentele intre o gala ca Bellator, a doua promotie de MMA din lume dupa UFC, si celelalte gale in care a luptat: "Luptand in USA cred ca e total diferit de ce e in Europa. De exemplu cand am luptat in Bellator, cum am ajuns la hotel, cu cateva zile inainte de cantarul oficial, am trecut prin tot felul de pasi, de la photoshooting, video shooting, interviuri, verificarea kilogramelor de cel putin 3 ori, am semnat postere, mi-au verificat pana si sortul in care luptam, plus bannerul, ca sa nu fie sponsori care sa aibe conflict de interese cu sponsorii lor. Apoi cand am ajuns la vestiare, pentru fiecare luptator era cate un supraveghetor desemnat de Bellator, ca sa fie la dispozitia lor minut cu minut. Chiar si cand mergeam la toaleta ma urmarea, sa nu iau substante ilegale", povesteste Geo.

Luptatorul roman este la un pas de a semna pe mai multe meciuri cu o promotie uriasa din MMA insa nu ar spune nu unei oferte din Romania: "As lupta in Romania daca eu si echipa mea am fi multimiti financiar". Geo are si sfaturi pentru luptatorii romani de MMA, majoritatea aflati la inceput de cariera: "Sa munceasca mai mult si sa critice mai putin. Sa lase invidia deoparte si sa munceasca in toate segmentele necesare MMA-ului, jiu jitsu, lupte, box, kickbox. Altfel vor ramane niste luptatori incompleti".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies