Kombat

BIG Benny a analizat meciul anului, BADR HARI vs RICO VERHOEVEN. Pe cine a pariat si ce mesaj are pentru Bad Boy Badr

Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata la Sport.ro de la 23:00

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 17:02
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2016, 00:21

Badr Hari si Rico Verhoeven se bat sambata seara, in direct la Sport.ro, in cel mai tare meci de kickboxing la categoria grea din ultimii ani. Cei doi vor disputa un superfight de 3 runde in circuitul GLORY, iar Verhoeven nu isi va pune in joc centura, desi e campionul neinvins al promotiei.

In doua dintre meciurile de titlu, Rico l-a invins pe romanul Benjamin Adegbuyi, o data la decizie, dupa 5 runde, si o data prin KO. Benny a fost insa alaturi de olandez in perioada de pregatire a acestuia pentru meciul cu Badr Hari. Acesta mizeaza pe Rico in meciul direct si chiar lanseaza o provocare pentru Badr Hari, pentru 2017!

www.sport.ro a stat de vorba cu Benny inainte de acest meci, luptatorul roman oferind un scurt interviu despre meciul de sambata seara, transmis in direct de Sport.ro de la 23:00

Cum crezi ca va arata meciul? Se termina la decizie sau prin KO?

Benny Adegbuyi: Dupa parerea mea e un meci care se va avea un ritm foarte bun, ambii au avut mult timp sa pregateasca meciul asa cum trebuie! Facand parte din training camp-ul lui Rico stiu ca nu va da nici el inapoi si in cazul in care forteaza Badr Hari tare, o sa faca si el acelasi lucru, deci un KO este mai mult ca probabil! Mai ales ca Badr Hari isi doreste asta.

Care sunt punctele slabe si punctele forte ale lui Rico?

Benny Adegbuyi: Cred ca punctele slabe ale lui Rico nu sunt atat de multe, stie unde e mai bun si mizeaza pe asta. E mai bun pe deplasare si low kick-uri si front kick-uri cu piciorul din fata. Este genul de luptator care isi foloseste toate punctele forte pentru a castiga.

Despre Badr Hari ce ne poti spune? Ce puncte forte are si unde e vulnerabil?

Benny Adegbuyi: Badr e un luptator foarte exploziv cum rar intalnesti, e agresiv, ceea ce il si face atat de iubit de fani. Dar in acelasi timp nu este stabil, e foarte slab mental, a cedat de mai multe ori in meciuri cheie si a facut ilegalitati.

Ce pronostic ai?

Benny Adegbuyi: Cred ca va castiga Rico la decizie desi un KO e foarte posibil, in repriza a treia.

Tu ce planuri ai in 2017?

Benny Adegbuyi: Eu am de facut iar un meci de titlu pentru centura Glory pe care o are Rico, cu siguranta trebuie sa o apere inainte in fata lui Ismail Londt si cine va castiga va fi adversarul meu mai tarziu in 2017. Pana atunci vreau sa fac debutul in box cred ca am sanse mari si acolo. Si de ce nu, un meci cu Badr Hari chiar daca pierde, pentru a-i demonstra ca si locul 2 il poate bate si ca sportul in ziua de azi a evoluat sa nu mai creada ca doar cei din era K1 sunt regii ringului.

Modifică setările cookies