EMOTIONANT! Discursul lui Iftimoaie dupa ultimul meci din cariera: "M-am antrenat 6 luni. Cu asa un public, bateam pe ORICINE"

'Lovesti in KOmanesti' a fost ultima gala in care a lupatat vreodata Ionut Iftimoaie!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2016, 12:19
Data actualizarii: Duminica 07 August 2016, 12:24

Dupa victoria cu Jorge Loren, Iftimoaie a luat centura mondiala Super Kombat. Titlul a fost al lui numai pentru cateva ore. Iftimoaie n-are de gand sa mai continue. La gala din orasul sau natal au fost 30 000 de oameni. A fost cel mai mare eveniment de kombat organizat vreodata in aer liber!

La finalul meciului cu Loren, Iftimoaie s-a pus in genunchi in fata adversarului sau pentru a-i multumi ca a venit sa se bata la el acasa. Si discursul lui Iftimoaie i-a emotionat pe fanii sai.

"Va iubesc, va multumesc din suflet! In fata unui asemenea public puteam sa ma lupt cu oricine, sigur castigam. Felicitari Jorge, esti un luptator foarte bun! E titlul meu doar pentru azi. De maine titlul va fi vacant. Va iubesc! 6 luni m-am antrenat pentru acest meci, am slabit 11 kg pentru a ma prezenta in fata dumneavoastra cat mai bine. Va multumesc pentru ca m-ati purtat spre aceasta victorie frumoasa!", le-a spus Iftimoaie oamenilor din Comanesti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies