"Ea este frumusetea mea" Poza cu care Sandu Lungu i-a uimit pe fani! "Muntele Bihorului" se bate cu un luptator de legenda

Sandu Lungu se bate in gala "GREU DE UCIS", in direct la Sport.ro pe 15 iunie

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 17:43
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 17:48

Sandu Lungu se pregateste de cel mai tare meci din cariera sa. Acesta va da piept cu un luptator de legenda in artele martiale mixte.

"Muntele Bihorului" l-a invins prin KO pe celebrul Mighty Mo in gala din decembrie, iar acum il va infrunta pe Jeff Monson. Daca Mo era specialist in stand up, fiind cunoscut pentru forta loviturilor sale, Monson este o adevarata bestie la sol.

De altfel, americanul este considerat unul dintre cei mai buni luptatori la sol din MMA, la categoria grea. Acesta are nu mai putin de 78 de meciuri in cariera din care 58 castigate, iar dintre acestea mai mult de jumatate sunt prin finalizare la sol.

Monson are 7 victorii in ultimele 10 meciuri disputate in MMA, 6 in 2014 si 4 in 2015, toate acestea venind in urma unor strangulari la sol!

Pana la meciul cu Monson, Sandu Lungu si-a etalat "frumoasa" pe Facebook. Acesta a postat o poza cu motorul sau Triumph, la care a strans mii de like-uri in doar cateva ore!

Modifică setările cookies