Ea e Kim Kardashian de Romania! E atat de SEXY ca barbatii se dau la ea si cand e de MANA CU IUBITUL! CUM POATE SA ARATE

Kim Kardashian de Romania va urca si ea in ring, vineri, de la 8 seara, in gala 'Superkombat: Invazia Greilor'. Nu se bate, ci canta.

Francisca e frumoasa care le canta bestiilor din ring. Luptatorii o curteaza chiar si de fata cu iubitul ei, fost luptator in MMA.

"E flatant pentru o femeie sa fie ea singura intre atatia fiorosi. Baietii imi cer numarul de telefon si de multe ori nu tin cont ca sunt cu iubitul de mana", se amuza Francisca.

"Sunt o persoana foarte, foarte activa, sunt ca un leu in cusca. Niciodata nu m-a speriat sangele, cand eram mica preferam injectiile in locul pastilelor", dezvaluie Francisca.

Sunt luptatori care o cheama sa le cante la nunti si botezuri: "Nu scapa de mine. Daca i-am anuntat atat in ring, macar sa ma cheme sa le cant la nunta". :)
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia ședinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies