Kombat

Dezvaluire facuta de Lungu la 10 ani de la meciul istoric din Pride! Cati bani i-au dat japonezii pentru lupta cu COLOSUL Thompson

Citeste luni pe www.sport.ro un super articol despre cel mai puternic luptator din istoria Romaniei. Dezvaluiri in exclusivitate facute de Sandu Lungu despre cariera din Judo, meciul din Pride si celebra confruntare cu Bob Sapp.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 21:51
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 22:35
"Meciul din Pride a fost un accident dar sa va zic sincer in prima faza m-am dus pentru bani, abia dupa ce am luat bataie m-am ambitionat si am zis ca trebuie sa castig neaparat in sportul asta si asa am facut o cariera. Bursa? 10.000 de dolari mi-au dat, dar era doar 40% din bani. Restul mergeau la impresar si la Pawel Nastula, cel care mi-a facut legatura. La gala m-am intalnit cu multe luptatori cu nume, Cro cop, Ken Shamrock, Ninja Rua, Rampage Jackson, Sakuraba, erau multi. Dintre toti, am vorbit doar cu Rampage, ii parea rau de mine ca am pierdut asa urat dupa ce il pusesem in fund pe Thompson. Aveam vestiarele pe acelasi coridor, a intrat dupa mine si mi-a zis ca ii pare rau, "vai ce lovituri ai dat nu ai putut sa castigi" ... in fine, m-a incurajat si a contat pentru mine", a povestit Sandu Lungu.

 

Citeste tot articolul luni pe www.sport.ro.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies