Sambata 09 Ianuarie 2016, 22:01

"De la campion mondial la lupte, in doua luni am fost spalator de vase in Hollywood!" Povestea incredibila a acestui roman care a ajuns antrenorul celei mai tari luptatoare din lume

Antrenorul celei mai tari luptatoare din lume e roman! Omul si-a inceput cariera in America la spalat vase in Hollywood.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Leo Frincu a fost campionul lumii la lupte-greco-romane, inainte sa emigreze in America.

"Trebuia sa fiu cat mai departe de Romania. Mi-a fost teama ca daca ma duc prea aproape de casa, ma intorc", spune Leo Frincu.

Nu i-a fost deloc usor. Viata l-a izbit din primele zile, in America.

"De la campion mondial la lupte, in doua luni am fost spalator de vase in Hollywood, mental a fost foarte greu sa ma adaptez. Sa ma duc intr-o bucatarie si sa spal vase cu manusi galbene, a fost foarte greu."

In cativa ani, Frincu a ajuns sa o antreneze pe cea mai tare luptatoare din lume, Ronda Rousey.

"A fost cea mai mare performanta a mea, sunt fericit ca am cunoscut-o si am adus-o la nivelul la care e!"

Frincu a avut ocazia sa-l antreneze si pe Bute intr-o sedinta de pregatire. Americanii l-au luat la intrebari despre Halep.

Reporter: Ce sportiv roman e in top, acolo?
Frincu: Simona Halep e foarte cunoscuta si sunt mandru, sunt mare fan. Daca vreau sa ma lase in pace zic ca sunt din Transilvania si il cunosc pe Dracula, si la revedere!
 1 comentarii
  • 10 2016
    Mihai "Cea mai mare luptatoare" si-a incasat deja o buna mama de bataie si a pierdut titlul. Nu mai este cea mai buna daca a pierdut....
Summit istoric între Coreea de Nord și de Sud. Kim Jong-un, însoțit de sora lui. ”Sper să rezolvăm problemele”. IMAGINI LIVE
BRAT