Kombat

"Bombardierul" Pascu se bate in fata seicilor! "O sa le iau toti banii arabilor, le bat si luptatorii! Sunt foarte motivat"

Bombardierul Pascu revine in cusca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2015, 15:33

Cel mai bine cotat luptator de MMA din Romania se intoarce in cusca dupa o pauza de aproape un an. Ion Pascu va lupta pe 3 octombrie in gala Abu Dhabi Warriors Fighting Championship, ce va avea loc la Abu Dhabi.

Pascu va da piept cu Josip Perica din Croatia. La 31 de ani, Perica are un palmares de 5 victorii, din care 4 inainte de limita, si 2 infrangeri. De altfel, acesta a castigat primele 5 meciuri din cariera, fiind invins in ultimele 2.

Main eventul galei este meciul dintre Rameau Sokoudjou si Paul Buentello, ambii luptatori extrem de cunoscuti la nivel mondial in MMA. De asemenea, Alex Sarnavskiy, Karl Amoussou si Abdulmajid Magomedov vor lupta si ei in gala.

"Este o gala foarte buna, se vede dupa ce luptatori au bagat. Vreau sa castig si sa fac o impresie buna, sa ma bage main event data viitoare, ca acum sunt abia al doilea meci (rade). Eu lupt pentru bani si stiu ca arabii stau bine la capitolul asta, o sa le iau toti banii. Mai ales acum de cand sunt tatic sunt si mai motivat! E foarte inalt adversarul, da si fuge, e periculos, trebuie sa fiu atent cu el. As vrea sa il duc la sol sa il finalizez acolo", a spus Pascu pentru www.sport.ro.

Cardul galei:

Modifică setările cookies