"BOMBARDIERUL" Pascu a facut SHOW in fata seicilor. Victorie in 100 de secunde in Abu Dhabi! Vezi ce KO a reusit - VIDEO

Bombardierul Pascu si-a mai trecut o victorie in palmares.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 19:04
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 19:18

Ion Pascu a reusit o victorie rapida in gala din Abu Dhabi. "Bombardierul" l-a facut TKO pe Josip Perica, croatul cedand dupa mai multe lovituri primite la sol.

Pascu a inceput meciul tare si dupa doar un minut l-a dus la sol pe croat, acolo unde s-a aparat bine si a reusit cateva lovituri ce au dus la finalul meciului. Este a cincea victorie in ultimele 5 meciuri, ultimele 4 fiind castigate in prima repriza.

Sportivul de la Absoluto si Ministry of Martial Arts va sarbatori victoria acasa alaturi de fiul sau, in varsta de doar cateva luni. Pascu declarase inainte de gala ca abia asteapta sa castige partida pentru a i-o face cadou fiului sau, fiind prima data cand intra in ring dupa ce a devenit tatic.

Cu aceasta victorie, Pascu a urcat la 14 victorii in cariera, din care 11 inainte de limita, demonstrand inca o data ca este unul dintre cei mai buni luptatori romani din MMA.

Modifică setările cookies