BENNY - BEN SADDIK, FINALA piramidei de 100 000 de euro de la Rotterdam!!! Benny, DISTRUS de loviturile DEVASTATOARE ale lui Saddik din prima repriza

BENNY - BEN SADDIK, FINALA piramidei de 100 000 de euro de la Rotterdam!!! Benny, DISTRUS de loviturile DEVASTATOARE ale lui Saddik din prima repriza

Duminica 09 Decembrie 2018, 00:01

Benny Adegbuyi a disputat finala piramidei de la Rotterdam, insa a pierdut in fata lui Ben Saddik din Maroc.

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

23:56 Serie de lovituri puternice ale lui Ben Saddik, marocanul forteaza si dupa cateva lovituri puternice reuseste sa-l puna jos pe luptatorul roman. Benny incearca sa revina, dar nu reuseste si meciul este incheiat! Adegbuyi ramane cu finala piramidei de la Rotterdam.

 

23:53: A inceput meciul Ben Saddik incepe in forta, cu mare agresivitate.

23:47 Finala piramidei de la Rotterdam incepe in cateva minute. Cei doi luptatori isi fac acum intrarea in ring!

 

23:20 Ben Saddik e adversarul lui Benny in finala piramidei de la Rotterdam!!! Victorie la puncte, in unanimitate cu Guto Inocente!!!! Ben Saddik si Benny n-au mai luptat niciodata unul impotriva celuilalt. Saddik a fost insa invins de Wilnis, olandezul batut de Benny in semifinala, in mai, la Glory 53, disputata in Franta, la Lille. Saddik are o singura lupta impotriva unui roman: infrangere cu Daniel Ghita in 2012, la Tokyo.

 

22:49 Benny e IN FINALA PIRAMIDEI de la Rotterdam!!! Romanul era in dezavantaj la puncte, dar a reusit o lovitura inalta de picior cu 20 de secunde inainte de final si l-a SPULBERAT pe adversarul sau! Wilnis si-a pierdut pentru cateva secunde cunostinta si a cazut pe corzi. Olandezul si-a revenit apoi si l-a felicitat pe Benny! In momentul in care luptatorul roman a dat lovitura castigatoare, Wilnis era in fata la puncte!!!
 

 

22:46 Repriza foarte buna pentry Benny, care-si pune adversarul pentru prima oara la podea. Se ridica insa repede Wilnis si incheie in picioare repriza.
 


 

 

22:42 Prima repriza echilibdata intre Benny si Wilnis. 4 arbitri i-au dat olandezului runda!

22:39 A inceput meciul lui Benny cu Wilnis in semifinalele piramidei de la Rotterdam!!!

22:33 Tabloul semifinalelor e complet!!!
 

 

22:10 Wilnis e adversarul lui Benny in semifinalele piramidei! Cei doi s-au mai intalnit in doua randuri, ultima data chiar anul acesta, pe 14 septembrie, la Chicago. Benny s-a impus in ambele lupte!!!
 

21:45 A inceput lupta dintre Wilnis si Mozny! Pe parcea cealalta de tablou, Jamal Ben Saddik s-a calificat dupa lupta cu Junior Tafa!
 

 

21:32 In semifinalele piramidei, Benny se lupta cu invingatorul dintre Jahfarr Wilnis din Olanda si Thomas Mozny din Slovacia.

21:28 VICTORIE BENNY in primul meci din piramida de 100 000 de euro!!! Romanul a castigat cu Wrzosek prin decizie unanima a celor 5 arbitri. Toti au dat acealsi scor: 30-25!

21:25 Wrzosek are probleme, dar face fata pumnilor lui Benny. Polonezul incheie meciul in picioare, insa Benny va castiga la puncte fara probleme!!!

R3: Polonezul e din nou la pamant dupa un pumn al lui Benny, se ridica in momentul in care arbitrul ajunge la 9!

R2: Wrzosek e pus la podea in repriza a doua a meciului, insa reuseste sa se ridice si sa supravietuiasca pana la gong. Meciul pare sa fie total la discretia lui Benny!
 

Benny e primul care lupta in piramida! Se bate cu polonezul Wrzosek!
 

 

___________________________________________________________________________________

Benny lupta in gala de la Rotterdam intr-o piramida de 8 care ii poate aduce un premiu de 100 000 de euro!

In primul meci, din sferturile piramidei, Benny se lupta cu Wrzosek!
 FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT