Kombat

BENNY - BEN SADDIK, FINALA piramidei de 100 000 de euro de la Rotterdam!!! Benny, DISTRUS de loviturile DEVASTATOARE ale lui Saddik din prima repriza

Benny Adegbuyi a disputat finala piramidei de la Rotterdam, insa a pierdut in fata lui Ben Saddik din Maroc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Decembrie 2018, 00:01
Data actualizarii: Duminica 09 Decembrie 2018, 00:05

23:56 Serie de lovituri puternice ale lui Ben Saddik, marocanul forteaza si dupa cateva lovituri puternice reuseste sa-l puna jos pe luptatorul roman. Benny incearca sa revina, dar nu reuseste si meciul este incheiat! Adegbuyi ramane cu finala piramidei de la Rotterdam.

 

23:53: A inceput meciul Ben Saddik incepe in forta, cu mare agresivitate.

23:47 Finala piramidei de la Rotterdam incepe in cateva minute. Cei doi luptatori isi fac acum intrarea in ring!

 

23:20 Ben Saddik e adversarul lui Benny in finala piramidei de la Rotterdam!!! Victorie la puncte, in unanimitate cu Guto Inocente!!!! Ben Saddik si Benny n-au mai luptat niciodata unul impotriva celuilalt. Saddik a fost insa invins de Wilnis, olandezul batut de Benny in semifinala, in mai, la Glory 53, disputata in Franta, la Lille. Saddik are o singura lupta impotriva unui roman: infrangere cu Daniel Ghita in 2012, la Tokyo.

 

22:49 Benny e IN FINALA PIRAMIDEI de la Rotterdam!!! Romanul era in dezavantaj la puncte, dar a reusit o lovitura inalta de picior cu 20 de secunde inainte de final si l-a SPULBERAT pe adversarul sau! Wilnis si-a pierdut pentru cateva secunde cunostinta si a cazut pe corzi. Olandezul si-a revenit apoi si l-a felicitat pe Benny! In momentul in care luptatorul roman a dat lovitura castigatoare, Wilnis era in fata la puncte!!!
 

 

22:46 Repriza foarte buna pentry Benny, care-si pune adversarul pentru prima oara la podea. Se ridica insa repede Wilnis si incheie in picioare repriza.
 


 

 

22:42 Prima repriza echilibdata intre Benny si Wilnis. 4 arbitri i-au dat olandezului runda!

22:39 A inceput meciul lui Benny cu Wilnis in semifinalele piramidei de la Rotterdam!!!

22:33 Tabloul semifinalelor e complet!!!
 

 

22:10 Wilnis e adversarul lui Benny in semifinalele piramidei! Cei doi s-au mai intalnit in doua randuri, ultima data chiar anul acesta, pe 14 septembrie, la Chicago. Benny s-a impus in ambele lupte!!!
 

21:45 A inceput lupta dintre Wilnis si Mozny! Pe parcea cealalta de tablou, Jamal Ben Saddik s-a calificat dupa lupta cu Junior Tafa!
 

 

21:32 In semifinalele piramidei, Benny se lupta cu invingatorul dintre Jahfarr Wilnis din Olanda si Thomas Mozny din Slovacia.

21:28 VICTORIE BENNY in primul meci din piramida de 100 000 de euro!!! Romanul a castigat cu Wrzosek prin decizie unanima a celor 5 arbitri. Toti au dat acealsi scor: 30-25!

21:25 Wrzosek are probleme, dar face fata pumnilor lui Benny. Polonezul incheie meciul in picioare, insa Benny va castiga la puncte fara probleme!!!

R3: Polonezul e din nou la pamant dupa un pumn al lui Benny, se ridica in momentul in care arbitrul ajunge la 9!

R2: Wrzosek e pus la podea in repriza a doua a meciului, insa reuseste sa se ridice si sa supravietuiasca pana la gong. Meciul pare sa fie total la discretia lui Benny!
 

Benny e primul care lupta in piramida! Se bate cu polonezul Wrzosek!
 

 

___________________________________________________________________________________

Benny lupta in gala de la Rotterdam intr-o piramida de 8 care ii poate aduce un premiu de 100 000 de euro!

In primul meci, din sferturile piramidei, Benny se lupta cu Wrzosek!
 

Modifică setările cookies