Vineri 09 Martie 2012, 13:25

Mega PROCES cu STEROIZI! "S-au gasit 11.500 de pilule si 600 de fiole!" Vezi ce LEGENDA din K-1 a fost "turnata" in dosar:


	Mega PROCES cu STEROIZI! "S-au gasit 11.500 de pilule si 600 de fiole!" Vezi ce LEGENDA din K-1 a fost "turnata" in dosar:

Politia din Paris a deschis un proces-monstru impotriva traficului cu steroizi si substante interzise.

Stai conectat la tot ce se intampla in , K-1, MMA sau Box! CLICK AICI pentru a fi fan Kombat.ro pe Facebook!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Luptatorul Jerome Le Banner a fost audiat de catre politisti dupa ce a fost mentionat in dosarul ce vizeaza piata neagra a steroizilor in Franta.

"JLB" a fost citat ca martor, dupa ce unul dintre inculpati l-a trecut pe lista clientilor sai. La resedinta persoanei arestate s-au gasit peste 11500 de pilule si 600 de fiole cu steroizi anabolizanti, plus cateva mii de seringi speciale.

Trei dintre clientii retelei au fost deja arestati, iar politia vizeaza intreaga retea:

"Este o cerere imensa de steroizi anabolizanti pe Internet. Acestea sunt livrate in Frante din Singapore si Taiwan, pentru ca apoi sa plece si spre Serbia. Drogurile erau aduse in Franta in camioane ce contineau alte bunuri iar reteaua functioneaza din septembrie 2011."
, a declarat un oficial al politiei pentru The Parisian.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
1 comentarii
  • 9 2012
    Exuuwn Esti passionat de pok-e_r si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti pok-e_r la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Exuuwn...
BRAT