O vedeta uriasa din sport a luat o decizie fara precedent! Se opereaza in direct la TV dupa accidentare

Autor: Sport.ro
Marti 25 Februarie 2014, 19:12

	O vedeta uriasa din sport a luat o decizie fara precedent! Se opereaza in direct la TV dupa accidentare

O problema la spate i-a negat sansa unei medalii de aur la Sochi. Interesul rusilor pentru evolutia starii lui e atat de mare, incat a luat o decizie total neasteptata.

Evgeni Plusenko vrea ca interventia chirurgicala la spate pe care o va suferi duminica sa fie transmisa in direct la TV! Criticat pentru ca s-a retras din concursul individual la patinaj artistic inaintea programului scurt, Plusenko a castigat totusi o medalie la Sochi cu Rusia, in proba pe echipe.

"Toata lumea stie ca voi fi operat pe 2 martie. Se va vedea ce am patit, vreau sa le arat oamenilor ce se intampla pe durata operatiei", a spus Plusenko.

Agentia de stiri ITAR - TASS anunta ca Plusenko nu a oferit inca mai multe detalii legate de modul in care va fi efectuata operatia, insa sustine ca patinatorul a fost de acord ca totul sa fie transmis in direct.

"De aceasta data, nu ma mai grabesc sa revin. Am mai fost operat acum un an si a trebuit sa fortez pentru a fi pe gheata la Jocurile Olimpice de acasa, insa acum am tot timpul din lume", a explicat Plusenko.

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. "Am încredere şi în înţelepciunea Părintelui Patriarh"
BRAT
Modifică setările cookies