JO 2016

Reactia lui Ryde dupa infrangerea cu Norvegia. "Trebuie sa am grija de jucatoarele mele, sunt pe pragul de a se prabusi psihic"

Romania a fost invinsa de Norvegia cu 28-27. Un egal ne califica mai departe.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2016, 00:28
Data actualizarii: Luni 15 August 2016, 03:21

Romania a fost invinsa pentru a treia oara la Jocurile Olimpice, pierzand cu Norvegia la un gol, dupa ce a fost invinsa de Brazilia dar si de surpriza Angola.

Romania pleaca acasa -, Angola trebuia sa bata Spania insa acest lucru nu s-a intamplat.

"Asa e in sport, trebuie sa platim pentru ca am pierdut cu Angola. Am fost foarte foarte aproape, sunt lucruri mici care au dat victoria Norvegiei, am ratat din 6 metri mult, a fost presiune mare. Trebuie sa jucam mai bine in defensiva pentru a da sanse portarilor.

Trebuie sa am grija de jucatoare ca sa nu cedeze psihic, viata continua pentru ele, cred ca Spania o sa castige, asa ca maine o sa le dau liber si apoi incepem antrenamentele. Am pierdut trei meciuri, nu doar infrangerea cu Angola ne afecteaza, am pierdut meciul in perioadele de superioritate, cand nu am marcat.", a spus Ryde dupa meci.

Acesta a vorbit si despre viitorul sau: "Am contract, o sa vorbesc cu sefii mei, sa vedem ce ne dorim, ce putem face. Nu tine doar de echipa asta, ci si de echipele de tineret, pentru cresterea de jucatoare, nu e vorba doar de echipa mare. Unele jucatoare se vor lasa, asa e in handbal, trebuie sa aducem jucatoare din urma. Proiectul meu e pe termen lung", a spus Ryde.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies