Nadia Comaneci Catalina Ponor JO Rio Marian Dragulescu Rio 2016 JO 2016

INTERVIU EXCLUSIV cu Nadia Comaneci dupa ce Dragulescu si Ponor au ratat medaliile la gimnastica: "Olimpiada nu are sens fara Romania la gimnastica!" Ce i-a spus Marta Karolyi in tribuna

Zero medalii pentru gimnastica din Romania pana acum la Rio. Ponor si Dragulescu nu au reusit aseara sa urce pe podium.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2016, 08:58
Data actualizarii: Marti 16 August 2016, 11:42

Intr-un interviu acordat Sport ProTV, Nadia Comaneci s-a declarat extrem de nemultumita ca Marian Dragulescu nu a primit bronzul, desi a terminat la egalitate cu locul 3. Aceasta spera ca pe viitor regula departajarii sa nu mai existe.

"Imi pare extrem de rau pentru Marian Dragulescu, pentru ca a avut executie de medalie, pentru ca in momentul in care vezi doi sportivi care au acelasi punctaj la sfarsit, ar trebui sa imparta amandoi aceeasi medalie. Deci ar fi trebuit doua medalii de bronz. Executia lui a fost de medalie. Sper sa schimbam acest lucru."

Despre Catalina Ponor, Nadia Comaneci a declarat:

"In legatura cu Catalina, imi pare extrem de rau, pentru ca daca ar fi facut acel exercitiu de la calificari, astazi nu a fost exact cum ar fi trebuit sa fie. Barna este cu semnul intrebarii, e ingusta. Usa a fost deschisa pentru medalie, deoarece Biles, cu cea mai mare nota in calificari, a gresit. Fiecare era in pozitia de a se arunca la o medalie. A fost si problema cu asteptatul, inaintea exercitiului la barna si nervozitatea aceasta si greutatea de a cara o tara intreaga la un singur aparat. Imi pare extrem de rau, dar asta este"

Nadia a povestit ce a discutat cu Marta Karloyi in tribune la Rio:

"E foarte dificil sa spunem acum ce este de facut. Sunt foarte multe lucruri care ar trebui gandite si regandite si refacute de la zero. Vorbeam cu Marta Karolyi, ce au facut americanii aici am facut noi in '70, de unde am pornit noi. Ei au facut un "statement". Eu sunt increzatoare, cum sunt mereu. Trebuie sa punem mana si sa o luam de unde am inceput. Avem cu cine si sper sa ne adunam sa vedem ce putem face. Sa o luam cumva de la capat. Olimpiada nu are sens fara Romania, gimnastica in niciun caz."

Modifică setările cookies