"In 10 ani la nationala am trait mai multe momente de tristete decat de fericire" Dezvaluirea facuta de Cristina Neagu. Motivul prabusirii nationalei de handbal

Imagini exclusive cu Cristina Neagu in jurnalul de sport de la ProTV, azi de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2016, 10:22
Data actualizarii: Vineri 19 August 2016, 10:29

Romania a fost eliminata de la Jocurile Olimpice in faza grupelor, dupa 3 infrangeri si 2 victorii. Angola, Brazilia si Norvegia ne-au invins, in timp ce victoriile au venit in fata Spaniei si Muntenegrului. Fetele noastre mai aveau nevoie de 1 gol in meciul cu Norvegia pentru a se califica, un egal ducandu-ne in faza sferturilor, insa reusita nu a mai venit.

La 4 zile de la eliminare, Cristina Neagu a oferit un interviu exclusiv pentru ProTV, in care a vorbit despre esecul nationalei de la Rio:

Ti-a mai trecut din amaraciune?

Cristina Neagu: Mi-a mai trecut putin, au trecut 4 zile de cand am continuat competitia. Au fost zile grele dar viata merge mai departe, nu am ce sa fac.


Fetele spuneau ca dimineata se gandesc ca au fost doar un vis
...

Cristina Neagu:  Asta e situatia, nu putem sa ne ascundem dupa deget, ne-am trezit tarziu, la mijlocul competitiei, daca o bateam pe Angola eram calificate in sferturi. Asta e viata de sportiv, daca nu stii sa pierzi nu stii sa castigi. E a doua dezamagire pe care o traiesc in 3 luni, dupa Final Four-ul de la Budapesta.


Cu Angola s-a gresit cel mai mult?

Cristina Neagu: Cred ca Brazilia a fost o continuare sau un rezultat al primului meci, in care am fost foarte dezamagite, nu stiam ce s-a intamplat. Nu am apucat sa ne trezim din acea stare. 

 

A fost presiune prea mare pe echipa noastra?

Cristina Neagu: Presiunea face si ea parte din joc, chiar daca vorbeam intre noi despre medalie nu am simtit o presiune pe echipa.

 

Te ridici si mergi mai departe?

Cristina Neagu: Nu am altceva de facut, de cand joc de 10 ani la echipa nationala au fost mai multe situatii de genul asta decat situatiile in care am fost foarte fericita.

CITESTE SI

Modifică setările cookies