JO 2016

"Corpul meu sufera, am probleme cu picioarele. Sunt obosit" Dezvaluiri incredibile ale lui Phelps! Ce a facut intre doua curse

Dubla Stelei cu Manchester City din playoff-ul Champions League este in direct la ProTV, pe 16 si 24 august!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2016, 12:26
Data actualizarii: Vineri 12 August 2016, 12:27

Inotatorul american Michael Phelps, care si-a imbunatatit recordul de medalii olimpice la 26, dintre care 22 de aur, joi seara la Rio de Janeiro, a recunoscut ca sufera in plan fizic.

"Corpul meu sufera, am probleme cu picioarele. Sunt obosit", a declarat Phelps la putin timp dupa ce a cucerit aurul la 200 m mixt si a obtinut calificarea in finala de 100 m fluture in mai putin de 40 de minute.

"Intre doua curse, am incercat sa raman activ. Am inotat 400 de metri. Am consumat ceva calorii. Am facut tot ce se putea pentru a parcurge bine proba de 100 m si sa trec cu brio linia de sosire pentru maine (vineri seara)", a adaugat el.

"Este o nebunie. In urma cu 20 de ani invatam sa inot, iar acum totul se va termina in 48 de ore", a conchis Michael Phelps.

Vedeta americana, care a pus un termen carierei sale dupa Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, si-a regasit vocatia in bazinele de inot dupa mai multe ezitari. El a anuntat ca se va retrage din activitate dupa Jocurile Olimpice.

Vineri, el va disputa finala probei de 100 m fluture si daca ar putea inota si in stafeta americana de 4x100 m mixt, programata sambata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies