JO 2008

Vezi ce probleme a avut nationala lui Tadici, la sosirea in Beijing!

China dezbina nationala de handbal. O eroare de organizare a chinezilor dezbina echipa nationala de handbal feminin, la Jocurile Olimpice.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 August 2008, 10:55
Data actualizarii: Marti 05 August 2008, 11:00

Proaspat ajuns cu echipa de handbal la Beijing, Gheorghe Tadici a si dat peste o prima problema. Portarul Tereza Tamas nu va sta cu echipa in satul olimpic datorita faptului ca este rezerva. Conform lui Tadici, organizatorii au facut o confuzie prin cazarea Tereza Tamas in oras, considerand-o rezerva a echipei in locul lui Ani Senocico.

"Zborul a fost dificil. Am plecat din tara la 14.30 si am aterizat aici la 10.30 dimineata, incluzand aici si o escala de doua ore la Amsterdam. Suntem nedormiti. Am vrut sa facem adaptarea asa cum scrie la carte si, de aceea, nu le-am lasat pe fete sa se odihneasca. Am facut ceva recuperare, asa ca or sa doarma bustean la noapte.

Noi anuntasem de ceva vreme ca Senocico va fi rezerva, iar Paslaru - in lotul de 14, dar aici ne-am trezit ca e invers! Dupa cele opt jocuri de pregatire am ajuns la concluzia ca postul de portar este cel mai important. Aici nu poti sa improvizezi. In plus, avem trei centri care pot evolua fara probleme pe postul lui Senocico, asa ca am luat decizia ca Paslaru sa fie in lot. Mai mult, Senocico nu este inca pusa la punct cu pregatirea fizica, e greu sa reziste in toate cele opt meciuri pe care speram noi sa le jucam aici, asa ca vom conta pe ea mai mult din „sferturi“ incolo.", povesteste Tadici in Evenimentul Zilei.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies