Italia

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit când se va retrage! Răspunsul savuros despre prestațiile sale la 40 de ani 

Zlatan Ibrahimovic continuă să joace fotbal, cu toate că a împlinit 40 de ani în luna octombrie a acestui an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 15:47
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 16:53

Pe 3 octombrie 2021, Zlatan Ibrahimovic a împlinit 40 de ani, iar acesta a depășit problemele medicale și continuă să o ajute pe AC Milan să cucerească un nou titlu în Serie A. 

Cu toate că angajamentul cu AC Milan expiră vara viitoare, Zlatan nu a vorbit încă despre retragere din fotbal.

Nu mai am nimic de demonstrat, nu vreau să regret când mă retrag. Voi continua până în momentul în care cineva îmi va spune că nu va mai conta pe mine sau atunci când voi simți că nu mai pot cu adevărat”, a declarat Ibrahimovic pentru telefoot. 

Când a fost întrebat dacă este surprins de prestațiile sale, cu toate că are 40 de ani, superstarul suedez a oferit un răspuns savuros.

„Nu, sunt cel mai bun. Nu poți să fii surprins când ești cel mai bun”, a precizat atacantul lui Stefano Pioli. 

Ultimul titlu pe care AC Milan l-a câștigat a fost în 2011, cu Ibrahimovic pe teren. Iar vârful de atac al milanezilor crede că echipa sa se poate impune și în acest sezon în Serie A, doar că va fi nevoie de sacrificiu și multă muncă.

Trebuie să credem. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să muncim, să facem sacrificii și să crede. Altfel nu poți ajunge acolo unde-ți propui”, a precizat atacantul suedez.  

În cele 4 apariții din campionat, Ibrahimovic a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă, iar după 10 etape, AC Milan ocupă poziția secundă în Serie A, cu 28 de puncte, câte are și liderul Napoli, cele două echipe fiind despărțite doar de golaveraj. 

Modifică setările cookies