"Vreau sa ma primiti ACASA, eu sunt napoletan!" Cu cati bani vrea sa-si cumpere Maradona iertarea in fata Fiscului italian:

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 13:34

	"Vreau sa ma primiti ACASA, eu sunt napoletan!" Cu cati bani vrea sa-si cumpere Maradona iertarea in fata Fiscului italian:

►24 de ani in Zodia Nasului! Mircea Sandu, luni ora 19:00, LIVE in studio, la Special Like Romania!

Maradona cere ierare statului italian si spune ca este dispus sa negocieze suma pe care o datoreaza Fiscului.

Argentinianul a mers zilele trecute la sediul italian al Parlamentului European pentru a depune recurs la decizia Fiscului, care a hotarat ca Maradona datoreaza 40 de milioane de euro, pentru impozitele neplatite din vremea in care a evoluat in Serie A.

"Nu sunt evazionist, n-am pacalit pe nimeni, n-am nimic de ascuns. Nu pot plati aceasta suma, eu n-am avut niciodata 39 de milioane de euro. Pot sa platesc maximum 3 milioane de euro", le-a spus Maradona oficialilor italieni.

Maradona s-a declarat incantat de atmosfera pe care a regasit-o pe San Paolo, la meciul de Cupa dintre Napoli si AS Roma.

"Iubesc Italia, iubesc aceasta tara si eu, in sufletul meu, ma simt napoletan. Fanilor lui Napoli le transmit asta: voi fi mereu alaturi de voi. Acum astept finala Cupei, vreau sa fiu in tribune la acel meci", a declarat Maradona in fata jurnalistilor italieni.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies