Toti ochii sunt acum pe Real, Juventus da lovitura pe "silent"! Ar fi cea mai mare mutare din Europa: negocierile au inceput deja

Toti ochii sunt acum pe Real, Juventus da lovitura pe "silent"! Ar fi cea mai mare mutare din Europa: negocierile au inceput deja

Juventus incearca sa mai dea o lovitura uriasa in vara.
 

Daca in vara trecuta italienii l-au adus pe Cristiano Ronaldo, acum Juventus vrea sa isi aduca un super antrenor. Max Allegri este pe picior de plecare de la Torino, iar Juventus spera sa aduca un inlocuitor de top.

Potrivit SportMediaset, Juventus incearca sa il aduca la Torino pe Pep Guardiola. Conform jurnalistilor italieni, Guardiola este vazut drept antrenorul perfect pentru a conduce un Juventus in plina ascensiune care isi propune castigarea UEFA Champions League.

Guardiola are un salariu urias la Manchester City, peste 20 de milioane de euro pe an, si mai are contract cu englezii pana in 2021. De asemenea, City are acum prima sansa de a castiga titlul in Premier League si daca va reusi aceasta performanta este greu de crezut ca Guardiola va dori sa plece.

Singurul "atu" pe care il pot avea italienii in negocieri este reprezentat chiar de filosofia lui Guardiola. Fostul tehnician de la Barca si Bayern este adeptul schimbarii dupa un ciclu de 3-4 sezoane, iar Guardiola se afla deja la al treilea an pe banca lui City.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies