dusan vlahovic Fiorentina juventus Italia

Scandal după cel mai scump transfer al iernii! Fotbalistul a primit amenințări

Dusan Vlahovic, atacantul sârb al echipei de fotbal Fiorentina, este ţinta ameninţărilor după ce presa italiană a anunţat că este foarte aproape de un transfer la Juventus Torino, scrie calciomercato.com.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 19:25
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 19:31

Anunţul că Vlahovic este la un pas de Juventus a stârnit furia suporterilor Fiorentinei, care au afişat marţi două bannere foarte dure împotriva atacantului în apropierea stadionului "Artemio Franchi".

Dusan Vlahovic e la un pas de transferul la Juventus

De asemenea, sârbul a primit ameninţări pe internet, iar poliţia a decis să pună locuinţa jucătorului sub supraveghere, patrule de agenţi urmând să treacă frecvent prin faţa casei pentru a ţine situaţia sub control.

Fiorentina a deschis, luni, calea unei posibile plecări chiar din ianuarie a lui Vlahovic, în cazul în care un cumpărător este dispus să plătească cele peste 70 de milioane de euro cerute de club.

Atacantul, care pe 28 ianuarie va împlini 22 de ani, la Fiorentina din 2018, este pe primul loc în clasamentul marcatorilor din Serie A, la egalitate cu Ciro Immobile (17 goluri). Internaţional din 2020, el a contribuit la calificarea Serbiei la CM 2022. 

Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!