REVOLUTIE totala in fotbal! Masura care rezolva cea mai mare problema si transforma meciurile! Italia e prima care face asta

REVOLUTIE totala in fotbal! Masura care rezolva cea mai mare problema si transforma meciurile! Italia e prima care face asta

Una dintre cele mai mari probleme din fotbal va fi rezolvata. Pentru inceput, in Italia. 

Liga a II-a din Italia a primit pe masa oferta companiei Wemblegg care colaboreaza deja cu Serie B prin care vor fi introduse deciziile delicate de arbitraj dupa ce fazele vor fi vizionate in slow motion.

Daca va fi acceptata oficial, tehnologia va fi implementata intai in Serie B, urmand apoi ca prima liga sa o preia fara costuri aditionale, anunta Corriere dello Sport.

Sursa citata scrie ca fazele complicate ale unui meci vor fi analizate in timp real de doi arbitri care vor sta in tribuna cu monitoare speciale, care vor reda fazele din teren in slow-motion, din orice unghi dorit.

Daca in urma unei situatii complicate cei doi arbitri vor decide ca decizia corecta este diferita fata de cea anuntata de central, vor interveni pe loc, iar faza va fi dictata in directia corecta, scrie Corriere dello Sport.

Italienii sustin ca aceasta masura este cu adevarat revolutionara. Si asta pentru ca nu va intrerupe sau intarzia meciul, pentru ca toate deciziile vor fi luate in timp real, fara a fi nevoie de pauze.

Citeste si:ItaliaSerie A
VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies