"Razboiul" dronelor: cum l-a surprins Balotelli pe noul sau antrenor cu ultima nebunie

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Aprilie 2016, 17:06

	"Razboiul" dronelor: cum l-a surprins Balotelli pe noul sau antrenor cu ultima nebunie

Steaua lui Balotelli pare ca a apus. La doar 25 de ani, atacantul italian nu a marcat decat trei goluri pentru AC Milan in actualul sezon, desi a jucat in 18 partide

Varful imprumutat de la Liverpool nu le-a luat fata lui Bacca sau Luiz Adriano, iar viitorul sau pare incert. Cu toate acestea, SuperMario ramane jucatorul care a devenit un star si un preferat al tabloidelor prin prisma nebuniilor pe care le face.

Steaua lui Balotelli pare ca a apus. La doar 25 de ani, atacantul italian nu a marcat decat trei goluri pentru AC Milan in actualul sezon, desi a jucat in 18 partide. Varful imprumutat de la Liverpool nu le-a luat fata lui Bacca sau Luiz Adriano, iar viitorul sau pare incert. Cu toate acestea, SuperMario ramane jucatorul care a devenit un star si un preferat al tabloidelor prin prisma nebuniilor pe care le face. 

Ultima a venit chiar joi, la antrenamentul lui Milan. Noul antrenor, Cristian Brocchi, care l-a inlocuit in aceasta saptamana pe Sinisa Mihajlovic, a avut o idee revolutionara pentru gruparea de la Milanello. Potrivit Corriere dello Sport, Brocchi a adus cateva drone pe care le-a pozitionat peste terenul de antrenament pentru a-i ajuta pe jucatori sa fie mai disciplinati tactic si pentru pozitionare.

Marea surpriza a venit insa chiar de la Balotelli. Sursa citata noteaza ca atacantul de 25 de ani a luat la tinta una dintre drone, incercand sa o doboare cu cateva suturi bine plasate. N-a reusit, dar incercarile sale i-au uimit pe membrii staff-ului lui Milan.

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies