radu dragusin Genoa juventus Italia

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus! Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat unde va juca fundașul român

Radu Drăgușin (20 de ani) va pleca, în cele din urmă, de la Juventus, clubul care îl deține.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 09:54
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 09:54

Fundașul român va semna cu cei de la Genoa, echipă care a retrogradat în sezonul precedent în Serie B. Drăgușin nu e străin de ”Luigi Ferraris”, acolo unde a mai jucat în sezonul precedent pentru Sampdoria, marea rivală a ”Grifonului”.

Fabrizio Romano anunță transferul lui Radu Drăgușin la Genoa

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță transferul lui Drăgușin în Serie B, ca parte a mutării lui Andrea Cambiaso la Juventus. Fosta campioană a Italiei va plăti 3,5 milioane de euro pentru fundașul italian, iar în tranzacție va fi inclus și internaționalul român.

  • Radu Drăgușin

Genoa ar fi a patra echipă din Italia pentru care evoluează Drăgușin, după Juventus, Salernitana și Sampdoria, marea rivală a celor de la Genoa, pentru care fundașul român a evoluat în prima parte a sezonului precedent. 

Radu Drăgușin își scrie numele pe lista lungă a românilor care au evoluat, de-a lungul timpului, pentru gruparea genoveză, alături de Emil Micossi, Victor Pepoli, Dan Petrescu, Adrian Stoian, Ionuț Radu, Adrian Mihalcea, Claudiu Niculescu, Paul Codrea, Vali Năstase și Marius Sava.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Drăgușin la 3,5 milioane de euro. Contractul său cu Juventus este valabil până în 2025, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies