Italia

Radu Drăgușin a numit killer-ul din Italia. "Un războinic!"

Fotbalistul român în vârstă de 19 ani dezvăluie lucruri neștiute despre unul dintre cei mai valoroși jucători din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 17:09
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 17:24

Împrumutat la Sampdoria, Radu Drăgușin e o voce autorizată când vine vorba de caracterizarea jucătorilor de la Juventus, formație de care aparține. 

Internaționalul de tineret i-a realizat portretul unuia dintre cei mai valoroși fundași ai lumii, Giorgio Chiellini, fotbalist de la care a învățat multe de când s-a transferat în Italia. Format la Regal Sport, fiul Svetlanei Drăgușin, una dintre cele mai bune baschetbaliste din România de după 1989, a dezvăluit și fața nevăzută a fotbalistului în vârstă de 37 de ani.

Drăgușin: "După meciuri Chiellini devine cea mai caldă persoană"

"Un războinic, deși nu pare! Urmăriți-l atent în timpul meciurilor și veți descoperi foamea cu care se apără și ”răutatea” din defensivă! După meciuri devine însă cea mai caldă persoană posibilă. E căpitanul lui Juve, omul care-i strânge pe toți în jurul lui. Aș vrea să devin în timp jumătate Bonucci-jumătate Chiellini!", a spus Radu Drăgușin, potrivit playsport.ro.

Chiellini are 37 de ani, dar nu se lasă

Maestru al apărării prin toate mijloacele, cu un plasament senzațional și imbatabil în duelurile aeriene, Chiellini a cucerit nouă titluri consecutive de campion al Italiei cu Juventus. Campion european cu Italia anul trecut, jucătorul în vârstă de 37 de ani și-a prelungit contractul cu Juventus după terminarea Euro 2020. Alături de Leonardo Bonucci, Chiellini formează un cuplu de fier în defensiva lui Juve.

Radu Drăgușin, 11 meciuri pentru Sampdoria 

Drăgușin e împrumutat de Juventus la Sampdoria pentru a evolua mai des și pentru a câștiga încredere. Anul trecut presa din Italia scria cu stoperul bucureștean e dorit de Ajax Amsterdam. Radu Drăgușin a strâns 11 apariții în acest sezon, trei din postura de titular.

Modifică setările cookies