"Rabdarea s-a terminat, nenorocitule". Imagini incredibile: Donnarumma a plans in vestiar, fanii Milanului il alunga de pe San Siro

AC Milan Gianluigi Donnarumma Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Decembrie 2017, 10:09
Data actualizarii: Joi 14 Decembrie 2017, 10:18

Considerat unul dintre cei mai buni tineri portari din lume, Gigio Donnarumma are viata grea pe San Siro. Acesta este alungat de fanii Milanului, care il acuza ca e "disperat dupa bani".

Donnarumma nu se mai bucura de viata la Milan. Portarul vrea rezilierea contractului, dupa ce, sustine el, a fost supus unei adevarate terori psihologice.

Donnarumma este impresariat de Mino Raiola, agent care a cerut anularea contractului semnat in vara si scadent in 2021, argumentand "violenta morala" a celor de la Milan.

Toate aceste discutii s-au transformat, insa, intr-un scandal si mai mare, dupa ce fanii echipei au reactionat si mai agresiv la adresa goalkeeperului de doar 18 ani.

La ultimul meci, din Cupa Italiei, fanii l-au fluierat si insultat pe Donnarumma, afisand si un banner urias: "Violenta morala! 6 milioane de euro anual si contract pentru un frate parazit. A sosit momentul sa pleci. Nu mai avem rabdare, nenorocitule".

A plans la vestiar

Donnarumma s-a descarcat dupa partida de ieri in vestiar, acesta izbucnind in lacrimi. Veteranul Bonucci a incercat sa il incurajeze si i-a transmis acestuia sa treaca peste.

Donnarumma are un contract de 5.5 milioane euro pe an la AC Milan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!