Fabio Pisacane Cagliari Serie A Italia

Poveste miraculoasa in fotbal! La 14 ani era paralizat si credea ca totul s-a sfarsit, acum a debutat in Serie A si a plans ca un copil la interviul de dupa meci VIDEO

Fabio Pisacane nici n-a indraznit sa viseze la ziua asta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 15:10
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 15:31

La 30 de ani, Fabio Pisacane si-a indeplinit un vis interzis al copilariei. A debutat in Serie A, in meciul pe care echipa sa, Cagliari, l-a jucat pe teren propriu cu Atalanta.

La 14 ani, pe cand era junior la Genoa, medicii i-au descoperit o boala rara, Sindromul Guillain-Barre, care a culminat cu paralizia temporara a membrelor. Cariera de fotbalist nici nu mai intra in discutie.

Dupa trei ani de tratamente chinuitoare pentru recuperare, Fabio Pisacane si-a revenit si s-a reapucat de fotbal. A evoluat in ligile inferioare din Italia, iar in 2015 a semnat cu Cagliari, echipa cu care a promovat in Serie A la finalul sezonului trecut.

Etapa a 4-a din Italia a consemnat momentul special din care Fabio Pisacane a bifat primele minute in Serie A.

A fost un meci perfect pentru Cagliari - prima victorie din acest sezon, 3-1 cu Atalanta.

Interviul de dupa meci a fost extrem de emotionant. Pisacane a plans ca un copil cand si-a amintit de toate greutatile peste care a trebuit sa treaca pana sa ajunga un fotbalist de Serie A.

"Am reusit imposibilul, si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu. Azi, destinul mi-a intins o mana."

"De cand am aflat ca o sa joc, cu doua zile inainte de meci, mi-au trecut prin minte toate momentele prin care am trecut", a spus printre lacrimi fundasul lui Cagliari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies