4 schimbari importante pentru acordarea Balonului de Aur: selectionerii si capitanii nationalelor NU vor mai avea drept de vot

4 schimbari importante pentru acordarea Balonului de Aur: selectionerii si capitanii nationalelor NU vor mai avea drept de vot

France Football a anuntat modificari in ceea ce priveste regulile de acordare a Balonului de Aur.

France Football si FIFA au incheiat recent parteneriatul de 6 ani, timp in care trofeul a ajuns doar la Leo Messi si Cristiano Ronaldo.

The World Player of The Year ramane la FIFA, in timp ce Ballon d'Or va tine doar de publicatia franceza France Football, care a anuntat cateva modificari pentru acordarea trofeului.

Cel mai importante schimbari:

- Voturile vor veni doar de la jurnalisti. Selectionerii si capitanii echipelor nationale nu vor mai vota.

- Lista finalistilor va creste de la 23 la 30 de jucatori.

- Lista nu va fi taiata la 3 nume inainte de ceremonia de acordare a trofeului. Toti cei 30 de jucatori vor fi chemati la eveniment, si cel mai probabil locatia se va schimba. Sunt sanse mari ca Londra sa ii ia locul orasului Zurich.

- Balonul de Aur va fi acordat la finalul anului calendaristic, si nu in luna ianuarie a urmatorului an, asa cum era pana acum.

Citeste si:Balonul de Aur

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies